dilluns, 28 de febrer del 2011

NOU CURS!!!

Ja ha arribat setembre i com cada any ens toca començar un nou curs. Una nova etapa de les nostres vides.
Ara no sabem tot el que ens espera amb aquest nou curs, tenim il·lusions, tenim ganes però també tenim dubtes. Ens demanam continuament si els nostros esforços van ben encaminats, si tot el temps dedicat a la nostra tasca ens donarà els fruits esperats.
Arriba gent nova (alumnes i mestres) i d'altres que hi eren el curs passat ara no hi són (ja els enyoram).
Engegam un munt de noves experiències que consideram interessants , necessàries pel desenvolupament dels nostres alumnes i pel nostre propi progrés professional, per les quals no sabem si tindrem el temps i les energies suficients per dur-les a terme.
De vegades ens pot semblar que no arribam a tot, per això cal saber trobar l'equilibri entre les nostres capacitats i el llistat llarg de coses que volem aconseguir. Sempre recomenam als nostres alumnes que aprenguin a posar-se objectius que els facin crèixer i avançar però amb possibilitats reals de poder-los assolir.
A la nostra escola som molts que empenyem cap a una mateixa direcció, cap a un mateix objectiu al qual no sabem si s'hi arriba mai del tot però pel qual consideram que val la pena intentar-ho. Al cap i a la fi volem que els nostres alumnes es coneguin a ells mateixos, es relacionin amb els altres a partir de la tolerància i la solidaritat, aprenguin les habilitats que els serviran sempre per accedir als coneixements, tenguin criteri per pendre decisions, es formin com a persones completes i , sobretot, que es sentin feliços de tot allò que són i del que aconsegueixen.
Esper que sigui un bon curs i que tots plegats ens animem per seguir endavant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada